14 proiecte finanțate în luna mai prin programul Start ONG

În ajunul Sărbătorilor de Paște a fost lansat apelul corespunzător lunii mai din cadrul programului Start ONG. Acesta a fost întâmpinat cu foarte mult entuziasm și determinare de către participanții acestui apel.

Alte 14 proiecte comunitare, în valoare totală de 54.893 euro, din domeniile educație și social, vor fi finanțate în luna mai prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

În această lună, focusul aplicanților s-a axat pe sprijinirea și intervenția în comunități prin proiecte ce aparțin domeniul educației, nevoia de acțiune în acest domeniu s-a concretizat cu 12 dintre cele 14 proiecte câștigătoare. Câștigătorii, 10 ONG-uri și 4 unități de învățământ câștigătoare, dintre care 3 școli și o grădiniță, vor beneficia de sprijinul programului Start ONG. 

55 de proiecte au fost înscrise pentru a primi finanțări prin programul Start ONG, iar suma totală solicitată a fost de 305.214 de euro.

Cifrele din luna mai ne arată că cei implicați sunt mai mult decât oricând gata să răspundă nevoilor comunitățile din care fac parte și să le schimbe în bine. 

Noi felicităm toate organizațiile care au depus proiecte în cadrul acestui apel  și îi încurajăm atât pe cei care au aplicat și nu au primit finanțare, cât și pe cei care nu au reușit să înscrie un proiect în cadrul acestui apel, să aplice pe data de 1 iunie la ora 9:00.

Felicitări și câștigătorilor, cărora le recomandăm să stea cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!

Vezi statusul fiecărui aplicant din luna mai aici.