Ultimii norocoși care primesc finanțare prin programul Start ONG, ediția 2020

6 noi proiecte au fost finanțate în luna decembrie, în cadrul ultimului apel din acest an al programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Valoarea finanțărilor proiectelor câștigătoare în această lună este de  5.993  euro. Felicitări câștigătorilor și stați cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!

În total au fost înscrise 20 de proiecte, valoarea bugetului solicitat fiind de 19.661 Euro.

Deoarece a fost o lună specială în care organizațiile, fundațiile, instituțiile și grupurile civice au putut aplica doar la pragul I (corespunzător plafonului <1.000) am finanțat un număr de 6 proiecte din domeniul social, educație și mediu. 

Proiectele câștigătoare în această lună constau în pachete cu alimente, materiale igienico-sanitare, materiale didactice și de studiu etc. pentru copii, bătrâni, sau alte categorii de beneficiari aparținând grupurilor defavorizate:

Vezi statusul fiecărui aplicant din luna decembrie aici.

Acesta a fost ultimul apel din cadrul programului StartONG, derulat în anul 2020. Vă invităm să rămâneți în continuare alături de noi pentru a fi la curent cu noile informații despre program, să urmăriți rezultatele proiectelor aflate în desfășurare și poveștile din spatele acestora.