15 proiecte finanțate în luna septembrie prin programul Start ONG

Toamna se numără bobocii… și proiectele câștigătoare ale lunii septembrie!

15 proiecte finanțate în luna septembrie prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

11 organizații neguvernamentale și 4 instituții de învățământ (2 școli gimnaziale și 2 licee), din Cluj, Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Harghita, Vaslui, Brașov, București, Brăila, Iași și Ilfov, își propun să organizeze activități de reamenajare spații pentru elevi, dezvoltare personală, culturale, mediu și arte plastice.

55 de proiecte au fost înscrise pentru a primi finanțări prin programul Start ONG, iar suma totală solicitată a fost de 339.387 de euro.

Felicitări tuturor aplicanților pentru proiectele pe care vreți să le puneți în aplicare. Celor care așteaptă nerăbdători să aplice sau cei care nu au reușit la apelul de luna aceasta, nu vă descurajați. Pe data de 1 octombrie, la ora 9:00, avem un nou apel! Câștigătorilor le recomandăm să stea cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!

Vezi statusul fiecărui aplicant din septembrie aici: https://startong.ro/blog/wp-content/uploads/2021/09/7.-Nr.-de-ordine-Septembrie.pdf