Octombrie aduce 15 proiecte câștigătoare prin programul Start ONG

15 noi proiecte vor fi finanțate prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația ActforTomorrow, în luna octombrie!

Proiectele finanțate în această lună își propun să educe comunitatea în ceea ce privește economia circulară, să distribuie pachete cu alimente și produse de îngrijire, să ajute la dezvoltarea copiilor prin consiliere emoțională și gestiunea sănătoasă a relațiilor, organizarea de activități culturale, creative și piese de teatru, educarea femeilor referitor la sănătatea lor, învățarea și predarea limbilor franceză și germană și altele.

55 de proiecte au fost înscrise pentru a primi finanțări prin programul Start ONG, iar suma totală solicitată a fost de 290.849 de euro.

Felicitări tuturor aplicanților pentru proiectele pe care vreți să le puneți în aplicare. Celor care așteaptă nerăbdători să aplice sau cei care nu au reușit la apelul de luna aceasta, nu vă descurajați. Pe data de 1 noiembrie, la ora 9:00, avem un nou apel, însă de data aceasta doar pentru pragul I! 

Câștigătorilor le recomandăm să stea cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!

Vezi statusul fiecărui aplicant din octombrie aici: https://startong.ro/blog/wp-content/uploads/2021/10/8.-Nr.-de-ordine-Octombrie.pdf