6 noi proiecte finanțate în luna noiembrie prin programul Start ONG

Apelul lunii noiembrie, din cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, s-a încheiat, iar câștigătorii în această lună sunt mai mult decât oricând implicați și gata să schimbe în bine comunitățile din care fac parte. 

Valoarea finanțărilor proiectelor câștigătoare în această lună este de 5.988  de Euro

În total au fost înscrise 20 de proiecte, valoarea bugetului solicitat fiind de 28.876 Euro.

Deoarece a fost o lună specială în care organizațiile, fundațiile, instituțiile și grupurile civice au putut aplica doar la pragul I (corespunzător plafonului <1.000) am finanțat un număr de 6 proiecte din domeniul educație și social. 

Proiectele finanțate în această lună își propun următoarele tipuri de activități: crearea de instrumente care să faciliteze educația online, ateliere de educație non-formală complementare curriculei școlare, acțiuni de dotare cu mijloace digitale pentru continuarea educației, pregătirea unităților de învățământ pentru trecerea la modul online de învățare, prin achiziționarea de dispozitive și materiale digitale.

Felicităm toate organizațiile care au depus proiecte în cadrul acestui apel.

Felicitări celor care au câștigat și vă rugăm să stați cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!

Vezi statusul fiecărui aplicant din luna noiembrie aici.

Vă așteptăm să aplicați la ultimul apel al programului, care se va deschide pe 1 decembrie, începând cu ora 09:00.

În cadrul apelului lunii decembrie se vor finanța proiecte pentru desfășurarea de evenimente corespunzătoare sărbătorilor de Crăciun.