Primii câștigători ai ediției 2021 a programului Start ONG

Primăvara nu se numără doar bobocii, ci și proiectele ONG-urilor care schimbă în bine comunitățile lor! Astăzi, Programul Start ONG, finanțat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow, anunță primele proiecte câștigătoare ale ediției 2021. Și în acest an proiectele de responsabilitate socială finanțate vor susține comunitățile la firul ierbii în cele 5 domenii cheie: educație, sănătate, social, mediu și cultural.

În luna martie am pornit cu forțe proaspete, finanțând 14 proiecte cu un buget total de 52.859 Euro.

Educația rămâne o nevoie prioritară la care programul continuă să răspundă, cumulând un număr de 10 proiecte finanțate ce vor contribui la rezolvarea problemelor locale în licee și școli. Continuăm astfel și în acest an să ajutăm comunitățile locale, înțelegând rolul important pe care intervențiile acestora îl au în redresarea societății.

În total, au fost depuse 55 de proiecte , având o valoare totală a bugetului solicitat de 305.841Euro.

Asociația Act for Tomorrow și Kaufland România felicită toate organizațiile care au primit finanțare în luna martie și le încurajează atât pe cele care au aplicat și nu au primit finanțare, cât și pe cele care nu au reușit să înscrie un proiect în cadrul acestui apel, să aplice pe data de 1 aprilie la ora 9:00.


Câștigătorilor le recomandăm să stea cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!


Vezi statusul fiecărui aplicant din luna martie aici.