Întrebări frecvente -administrativ Program Start ONG

Această rubrică a fost creată pentru a vă răspunde la întrebări ce privesc administrativul programului, altele decât cele pentru care s-au creat rubrici aparte de întrebări (desfășurare program și documente obligatorii).

  • Administrativ:
  1. Am fost anunțat câștigător, acum ce trebuie să fac?

Nu trebuie să faci nimic mai mult decât să urmărești cu atenție mailurile pe care le va trimite echipa Start ONG pe adresa de mail utilizată la aplicația proiectului. Aceea devine adresa de mail utilizată pe tot parcursul proiectului.

Toate detaliile sunt transmise în etape pentru a fi mai ușor de înțeles și pentru a nu aglomera aplicantul, a-i lăsă mai mult timp și energie pentru o implementare a proiectului mai calitativă, mai de succes.

  • Cât este cursul euro?

Cursul euro folosit pe toată durata programului Start ONG 2021 este de 4,88 ron.

În februarie asociația Act for Tomorrow a stat la dispoziția dvs. cu răspunsul la întrebările pe care le-ați avut în acel moment. Vă lăsăm link-ul pentru a accesa înregistrarea  aici .

Dacă mai sunt și alte întrebări, acestea pot fi puse echipei Start ONG 2021 fie printr-un mesaj pe pagina de Facebook a programului, fie la nr. de telefon sau adresa de mail a programului.

Contact

Pentru mai multe informații legate de programul Start ONG ne poți contacta la:

Adresa de mail: startong@actfortomorrow.ro

Numărul de telefon: 0756.51.12.22 (10:00-17:00)

Pagina de Facebook a programului: https://www.facebook.com/startongromania/