Întrebări frecvente – administrativ Program Start ONG

Această rubrică a fost creată pentru a vă răspunde la întrebări ce privesc administrativul programului, altele decât cele pentru care s-au creat rubrici aparte de întrebări (desfășurare program și documente obligatorii).

  • Administrativ:
  1. Am fost anunțat câștigător, acum ce trebuie să fac?

Nu trebuie să faci nimic mai mult decât să urmărești cu atenție e-mailurile pe care le va trimite echipa Start ONG pe adresa de e-mail utilizată în aplicația proiectului. Aceea devine adresa de e-mail utilizată pe tot parcursul proiectului.

Toate detaliile sunt transmise în etape pentru a fi mai ușor de înțeles și pentru a nu aglomera aplicantul, a-i lăsă mai mult timp și energie pentru o implementare a proiectului mai calitativă, mai de succes.

  • Cât este cursul euro?

Cursul euro folosit pe toată durata programului Start ONG 2022 este de 4,94 ron.

În februarie, echipa programului a stat la dispoziția dvs. cu răspunsul la întrebările pe care le-ați avut în acel moment. Vă lăsăm link-ul pentru a accesa înregistrarea aici.

Dacă mai sunt și alte întrebări, acestea pot fi puse echipei Start ONG 2022 fie printr-un mesaj pe pagina de Facebook a programului, fie la nr. de telefon sau adresa de e-mail a programului.

Contact

Pentru mai multe informații legate de programul Start ONG ne poți contacta la:

Adresa de e-mail: startong@actfortomorrow.ro

Numărul de telefon: 0756.51.12.22 (10:00-17:00)

Pagina de Facebook a programului: https://www.facebook.com/startongromania/

Pagina de Instagram a programului: https://www.instagram.com/startong.ro/