Primii câștigători ai programului Start ONG – ediția 2020

Dacă în mod tradițional primăvara se numără bobocii, în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow, primăvara numărăm proiectele câștigătoare, care și în acest an vor schimba comunitățile la firul ierbii, în domenii precum educația, sănătatea, social, mediu și cultural.

În luna martie am pornit cu forțe noi, finanțând 14 proiecte cu un buget total de 55138 Euro. Educația se află și în acest an în topul domeniilor vizate de aplicanți, cumulând un număr de 10 proiecte finanțate având că vector principal educația în licee și scoli. O surpriză a fost o școală gimnalizială care a câștigat finanțarea corespunzătoare pragului II, de 5000 de Euro, pentru organizarea unui târg de științe pentru elevii din Turda. Felicitări câștigătorilor și stați cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!

În total, au fost depuse 55 de proiecte , având o valoare totală a bugetului solicitat de 263.450 Euro.

Asociația Act for Tomorrow și Kaufland România felicită toate organizațiile care au primit finanțare în luna martie și le încurajează atât pe cele care au aplicat și nu au primit finanțare, cât și pe cele care nu au reușit în cadrul acestui apel, să aplice cu încredere pe data de 1 aprilie la ora 9:00.

Vezi statusul fiecărui aplicant din luna martie aici.