Ultimii norocoși care primesc finanțare prin programul StartONG

18 noi proiecte au fost finanțate în luna noiembrie, în cadrul ultimului apel din acest an al programului StartONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Valoarea finanțărilor proiectelor câștigătoare în această lună este de  39751 euro. Felicitări câștigătorilor și stați cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!

În total au fost înscrise 69 de proiecte, valoarea bugetului solicitat fiind de  170188 Euro.

Educația rămâne și în această lună pe primul loc al domeniilor vizate de aplicanți, 15 dintre proiectele câștigătoare având ca principal scop adresarea problemelor din școli, grădinițe, licee.

Felicităm toate organizațiile care au depus proiecte în cadrul acestui apel.

Acesta a fost ultimul apel din cadrul programului StartONG, derulat în anul 2019. Vă invităm să rămâneți în continuare alături de noi pentru a fi la curent cu noile informații despre program, să urmăriți rezultatele proiectelor aflate în desfășurare și să cunoașteți poveștile oamenilor care le-au dat viață.

Vezi statusul fiecărui aplicant din luna octombrie aici.
*** Notă 13.11.2019: În urma retragerii câștigătorului din luna octombrie a Ligii Studenților Farmaciști din Timișoara, se alocă bugetul către următorul proiect câștigător la pragul de 1000 de euro Asociației Grupul de Inițiativă al Studenților Unici – GISU, cu proiectul “Bradul Dorințelor”.