20 de noi proiecte finanțate în luna octombrie prin programul StartONG

20 de noi proiecte au fost finanțate în apelul din luna octombrie, în cadrul programului StartONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Valoarea finanțărilor proiectelor câștigătoare în această lună este de 63755  de Euro . Felicitări câștigătorilor și stați cu ochii pe e-mail pentru pașii următori!

În total au fost înscrise 60 de proiecte, valoarea bugetului solicitat fiind de 425 848 Euro.

Și în această lună, educația rămâne în topul domeniilor vizate de aplicanți, la această categorie fiind înscrise 47 de proiecte. Nici unitățile de învățământ nu s-au lăsat mai prejos, iar 6 dintre acestea au câștigat proiecte, dintre care 3 câștigând finanțarea maximă disponibilă pentru unitățile de învățământ, adică 5000 de euro.

Felicităm toate organizațiile care au depus proiecte în cadrul acestui apel. Numărul mare de proiecte aplicate ne demostrează nevoia de proiecte care să vină în sprijinul comunităților.

Acesta a fost ultimul apel care a cuprins pragul de 10.000 de euro. Pentru pragurile de 5000 și 1000 de euro, vă așteptăm să aplicați la ultimul apel al programului, care se va deschide pe 1 noiembrie, începând cu ora 09:000  

Vezi statusul fiecărui aplicant din luna octombrie aici.