Luna iulie aduce finanțări pentru 14 noi proiecte de responsabilitate socială

Luna iulie aduce vești bune pentru tineri, elevi, cadre didactice și seniori din întreaga țară!

14 proiecte noi de responsabilitate socială vor fi finanțate prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Cele 12 organizații neguvernamentale, școala gimnazială și grădinița își propun recondiționarea de spații pentru elevi și copii, sensibilizarea oamenilor privind violența asupra femeilor, educarea prin artă, încurajarea unui stil de viață sănătos, lupta cu abandonul școlar, printre altele.

55 de proiecte au fost înscrise pentru a primi finanțări prin programul Start ONG, iar suma totală solicitată a fost de 293.930 de euro.

Felicitări tuturor aplicanților pentru proiectele pe care vreți să le puneți în aplicare. Celor care așteaptă nerăbdători să aplice sau cei care nu au reușit la apelul de luna aceasta, nu vă descurajați. Pe data de 1 august, la ora 9:00, avem un nou apel!

Le urăm mult spor în organizarea activităților pe care și le propun tuturor câștigătorilor din această lună! Nu uitați să vă verificați e-mailul constant în următoarea perioadă!

Vezi statusul fiecărui aplicant din luna iulie aici.