Vara începe cu 15 noi proiecte finanțate prin programul Start ONG

Vara începe cu noi proiecte comunitare care vor aduce un impact pozitiv în domeniile educație, sănătate, social, mediu și cultural.

15 proiecte noi proiecte de responsabilitate socială vor fi finanțate prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

13 organizații neguvernamentale, o școală profesională și un grup informal/de inițiativă se vor concentra pe proiecte pentru comunitățile din județele: Argeș, Vrancea, București, Galați, Sibiu, Cluj, Bistrița-Năsăud, Iași, Sibiu, Brăila și Suceava.  

55 de proiecte au fost înscrise pentru a primi finanțări prin programul Start ONG, iar suma totală solicitată a fost de 314.955 de euro.

Felicitări tuturor aplicanților pentru ideile avute și proiectele pe care vreți să le puneți în aplicare. Celor care așteaptă nerăbdători să aplice sau cei care nu au reușit la apelul de luna aceasta, nu vă descurajați. Pe data de 1 iulie la ora 9:00 dăm un nou apel!

Le urăm mult spor în organizarea activităților pe care și le propun tuturor câștigătorilor din această lună! Nu uitați să vă verificați e-mailul constant în următoarea perioadă!

Vezi statusul fiecărui aplicant din luna iunie aici.